06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Schoonheidssalon Amsterdam

Maak kennis met Zenna Beauty

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Onze behandelingen

Permanente Make-Up

Met Permanente Make-Up zetten wij de mooiste Powder Brows, Eyeliners, Infralashes en meer. Door de juiste techniek blijft het zo’n 1,5 tot 2 jaar zitten!

Lashes

Zenna Beauty heeft jarenlange ervaring met wimperextentions. One-by-one, Russian Volume of Elleebana Lashlift, het is allemaal mogelijk!

IPL ontharing

Met het juiste apparatuur en meer dan genoeg ervaring voorziet Zenna Beauty in permanente ontharing. Informeer naar de mogelijkheden!

Gezichtsbehandeling

Voor een stralend uiterlijk is een verzorgd gezicht belangrijk. Laat je verwennen met een goede gezichtsbehandeling bij Zenna Beauty in Amsterdam!

Schoonheidssalon Amsterdam

Bij Zenna Beauty leg je jezelf even goed in de watten! Met een uitgebreid aanbod van diensten kan je bij ons voor vrijwel alles terecht! Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, IPL-ontharing, wimperextensions of permanente make-up; in onze goed uitgeruste schoonheidssalon ben je aan het juiste adres!

Naast het uitvoeren van verschillende behandelingen volgens de nieuwste technieken, voorzien wij ook in advies en preventie. Bij Zenna Beauty kan je terecht voor een uitgebreide lijn kwalitatieve verzorgingsproducten. Wij adviseren je graag op maat bij Zenna Beauty, schoonheidssalon Amsterdam.

Erg tevreden met mijn Hairstrokes. Kelly bracht mij erg op m’n gemak. Ik vond de behandeling vrijwel pijnloos.

Margot van Galen

Powder Brows laten doen bij Kelly. Blij met het eindresultaat. Ze neemt de tijd om de perfecte wenkbrauw te creëren die past bij je gezicht en wensen. Aanrader!

Sanne Tebbes

Blij met met mijn Powder Brows, vroeger een keer ergens anders laten doen, maar bij Zenna Beauty is het veel netter gezet!

Marieke Blauw

Permanente Make-Up

Lashes

IPL-behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gediplomeerd schoonheidsspecialist

De schoonheidsspecialist in Amsterdam vindt zorg & veiligheid uiteraard enorm belangrijk. In onze schoonheidssalon zal je dan ook geholpen worden door een gediplomeerd schoonheidsspecialist. Met jaren lange ervaring en de meest actuele en relevante kennis bedient Zenna Beauty een veeleisende maar dankbare cliëntengroep. Regelmatig houden wij de kennis op peil door deel te nemen aan cursussen en opleidingen. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de juiste zorg en veiligheid in onze schoonheidssalon in Amsterdam.

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail!

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail!

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×