06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Wimperbehandelingen

Bij Zenna Beauty kan je terecht voor verschillende wimperbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel wimperextensions als lashlifts. Wij helpen jou graag aan mooie, volle wimpers!

One-By-One

Een wimperverlenging met One-By-One doen we door per wimperhaartje één extension te plakken. Dit ziet er natuurlijk uit, waardoor het lijkt alsof je met volle wimpers gezegend bent. Om het effect te behouden moet het zo nu en dan worden bijgehouden met een refill.
Per haartje een extension
Natuurlijke look
Vol effect

Russian Volume

Russian Volume, ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd, is dé trend op het gebied van wimperverlenging. Wij gebruiken ultra dunne wimpers om veel volume op te bouwen zonder schade aan de eigen wimpers. Het geeft een vollere oogopslag dan One-By-One.

Ultra dunne wimpers
Vollere oogopslag
Dé trend van het moment

Elleebana Lashlift

Wimperlifting van de eigen wimpers. Door een speciale manier van liften kan elk wimperhaartje behandeld worden. Toepasbaar voor korte en lange wimpers. Het lijkt alsof ze langer zijn en zorgt voor een wijder ogende en sprekendere blik. In combinatie met wimperverf mogelijk.
Lifting van eigen wimpers
Voor korte en lange wimpers
Wijdere ogen, sprekende blik

Tarieven

Voor de verschillende behandelingen berekenen wij verschillende tarieven. Zo zijn er tarieven voor een nieuwe set, maar ook voor een refill.

One-By-One

Nieuwe set
€75
Refill
€28 (vanaf)

Russian Volume

Nieuwe set
€80
Refill
€32 (vanaf)

Elleebana Lashlift

Wimperlifting
€40
Uitleg Refill
Wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de groeicyclus van de eigen wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 6 tot 8 weken. Daarom is het raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op vrije haren. (Na 5 weken wordt er een nieuwe set berekend).

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×