06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Wimperextensions Hoorn

Wimperextensions in Hoorn laat je zetten bij Zenna Beauty. Je kan terecht voor verschillende wimperbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel wimperextensions als lashlifts. Wij helpen jou graag aan mooie, volle wimpers in Hoorn!

Wimperextensions Amsterdam

One-by-One

Russian

Volume

Ellebana
Lashlift

Wimperextensions bij Zenna Beauty

Wimperextensions in Hoorn? Zoek niet verder en kies voor Zenna Beauty. Het is bij ons echt mogelijk: fantastisch mooie, sprekende ogen. Ieder moment van de dag! Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die wij veilig en stevig vastzetten aan je eigen wimpers. Dit zorgt voor ogen met lange en volle wimpers, je ogen lijken groter en versterken je uitstraling. Zenna Beauty biedt meerdere soorten wimperextensions aan. Waaronder One-By-One en Russian Volume. Voor een Elleebana Lashlift ben je ook van harte welkom bij onze schoonheidssalon in Hoorn.

 

One-By-One

Kies je voor wimperextensions in Hoorn en ga je voor One-By-One? Dan doet Zenna Beauty een wimperverlenging door per wimperhaartje één extension te plakken. Dit ziet er natuurlijk uit, waardoor het lijkt alsof je met volle wimpers gezegend bent. Om het effect te behouden moet het zo nu en dan worden bijgehouden met een refill. Wil je meer weten over deze techniek? Zenna Beauty in Hoorn adviseert je graag!

– Per haartje een extension
– Natuurlijke look
– Vol effect

Russian Volume

Russian Volume, ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd, is dé trend op het gebied van wimperverlenging. Zenna Beauty Hoorn gebruikt ultra dunne wimpers om veel volume op te bouwen zonder schade aan de eigen wimpers. Het geeft een vollere oogopslag dan One-By-One. Wij vertellen je hier graag meer over wanneer je kiest voor wimperextensions in Hoorn.

Ultra dunne wimpers
Vollere oogopslag
Dé trend van het moment

Elleebana Lashlift

Elleebana Lashlift in Hoorn is geschikt voor wimperlifting van de eigen wimpers. Door een speciale manier van liften kan elk wimperhaartje behandeld worden. Toepasbaar voor korte en lange wimpers. Het lijkt alsof ze langer zijn en zorgt voor een wijder ogende en sprekendere blik. In combinatie met wimperverf mogelijk.

– Lifting van eigen wimpers
– Voor korte en lange wimpers
– Wijdere ogen, sprekende blik

Top service! Als je goeie, mooie en kwaliteit wimperextensions wilt hebben raad ik je zeker Zennabeauty aan. – Leila

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

*= Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

*= Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×