06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Wimperextensions Amsterdam

Wimperextensions Amsterdam

Het is mogelijk: op elk moment van de dag fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange en volle wimpers lijken veel groter en versterken je uitstraling.

Zenna Beauty verzorgd meerdere soorten wimperextensions, zoals One-By-One of Russian Volume. Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden, bekijk onze tarieven of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie voor wimperextensions in Amsterdam.

 

One-By-One

Wimperverlenging met One-By-One wordt er per wimper haartje één extension opgeplakt. Dit ziet er natuurlijk uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Hoewel deze wimperextensions lang blijven zitten, moeten ze zo nu en dan worden bijgewerkt. Dit is voordelig mogelijk met een refill. 

Russian Volume

Russian Volume, ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd, is dé nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! Bij deze techniek worden ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-By-One techniek, wat echt ideaal is voor als je niet zoveel eigen wimpers hebt of wanneer je een extra vol effect wil hebben.

Elleebana Lashlift

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierdoor wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beautybranche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een wijder ogende en een sprekende blik krijgt. Voor een nog mooier resultaat kunt u in combinatie met de wimperlift ook uw wimpers laten verven.

Tarieven

One-By-One

€ 75,-

One-By-One refill

v.a. € 28,-

Russian Volume

€ 80,-

Russian refill

v.a. € 32,-

Elleebana lashlift

€ 40,-

Laat je adviseren door Zenna Beauty

One-By-One, Russian Volume of toch iets anders? Laat je door ons informeren over de mogelijkheden. Wij vertellen je graag wat bij jou past!

×