06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Russian Volume

Russian Volume in Hoorn is de trend van het moment. Russian Volume wimperextensions worden ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze vorm van wimperextensions worden er namelijk 2 tot 6 ultra dunne haartjes op één natuurlijke wimper aangebracht. Lees snel verder, we vertellen je graag meer over Russian Volume in Hoorn.

Russian Volume

Het is op dit moment een echte trend. Russian Volume (ook wel 2D-6D wimperextensions) is geschikt om veel volume op te bouwen, omdat Zenna Beauty in Hoorn gebruik maakt van 2 tot 6 ultra dunne wimpers per eigen wimperhaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze techniek geen schade toebrengt aan de eigen wimpers. Het geeft een voller effect dan One-By-One wimperextensions, omdat er meerdere dunne haartjes per eigen wimperhaar worden bevestigd. Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra volle oogopslag wil creëren. Je geniet de hele dag, ook na het opstaan, van de aangebrachte Russian Volume in Hoorn.

Wanneer je besluit om te kiezen voor Russian Volume, zullen we samen met jou bepalen hoeveel dunne wimperhaartjes we per natuurlijke wimperhaar bevestigen. Daarnaast gaan we samen kijken welke curve (krul) het beste bij jou past. Hoewel Russian Volume bekend staat om de volle look, kan deze techniek ook toegepast worden voor een hele natuurlijke look. Kortom, je kan er alle kanten mee op. Na 24 uur kunnen de wimpers tegen water, traanvocht, de zon en de zee. Na 48 uur zou je zelfs de sauna kunnen bezoeken. Mascara, wimperkrultang of wimperverf is overbodig wanneer je kiest voor Russian Volume in Hoorn.

Ultra dunne wimpers Vollere oogopslag Dé trend van het moment

Tarieven

Voor een nieuwe set Russian Volume rekent Zenna Beauty een vaste prijs. Voor de refill-mogelijkheden zijn er verschilende tarieven, afhankelijk van de verstreken tijd.

Russian Volume

Nieuwe set
€75
Refill
2 weken: €35
3 weken: €42,50
4 weken: €50
5 weken: €60
6+ weken: nieuwe set
Uitleg Refill

Russian Volume wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de groeicyclus van de eigen wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 6 tot 8 weken. Daarom is het raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe Russian Volume wimperextensions geplaatst op vrije haren. (Bij de zesde week wordt er een nieuwe set berekend).

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×