06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Permanente Make-Up Hoorn

Bij Zenna Beauty kan je terecht voor nagenoeg alle soorten Permanente Make-Up. Of je nu op zoek bent naar een Permanente Eyeliner, de populaire Ombré Powder Brows of de steeds bekender wordende Infralash. Wij bieden jou graag onze diensten aan wanneer het gaat om Permanente Make-Up in Hoorn.

Permanente Eyeliner Amsterdam

Ombré Powder Brows

Permanente Eyeliner

3D Hairstrokes

Infralash

 

Infralash

 

Permanente Make-Up bij Zenna Beauty

Zenna Beauty is dé specialist wanneer het gaat om het zetten van verschillende soorten Permanente Make-Up in Hoorn. Met vele jaren ervaring en uitgebreide opleidingen bieden wij niet alleen populaire oplossingen zoals Ombré Powder Brows en Infralash, maar kan je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Permanente Eyeliner of 3D Hairstrokes.

Wanneer wij Permanente Make-Up zetten doen wij dat met een PMU apparaat. Pigmenten worden met de naald (ook wel hygiëne module genoemd) geplaatst in de lederhuid. Voordat wij aan de slag gaan, volgt er eerst een intakegesprek om jouw wensen door te nemen. Hierin zullen wij aan de hand van de pigmenten de gewenste kleur met jou selecteren en bij bijvoorbeeld de wenkbrauwen zullen we deze eerst voortekenen. Pas wanneer jij tevreden bent zullen wij de behandeling starten.

Permanente Make-Up kent vele voordelen. Iedere ochtend stralend wakker worden? Geen problemen meer tijdens het sporten of in de sauna? Dit zijn de veel gehoorde voordelen van Permanente Make-Up. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten dat het is aangebracht door een specialist, hierdoor zal het in het algemeen ook beter eruit komen te zien dan wanneer je zelf (dagelijks) je Make-Up moet aanbrengen.

Een behandeling duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Over het algemeen blijft Permanente Make-Up zo’n 2 tot 2,5 jaar zitten, waarna er een korte opfrisbehandeling nodig is. Na de eerste behandeling zien we je graag terug voor een nabehandeling. Deze zal na ongeveer 6 weken plaatsvinden. Wist je dat je binnen het standaardtarief ook eventueel nog een nacontrole kan krijgen wanneer dit nodig is? Uiteraard krijg je van ons de juiste nazorginstructies mee. Wanneer deze goed worden opgevolgd, zal je zo lang mogelijk genieten van het geweldig resultaat dat Permanente Make-Up in Hoorn met zich meebrengt.

Wij werken zoveel mogelijk volgens de regels van het RIVM. Benieuwd wat ze zijn? Zie hier

 

Powder Brows laten doen bij Kelly. Blij met het eindresultaat. Ze neemt de tijd om de perfecte wenkbrauw te creëren die past bij je gezicht en wensen. Aanrader! – Sanne Tebbes

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

*= Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

*= Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×