06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Permanente Make-Up Purmerend

Bij Zenna Beauty vind je bijna alle soorten Permanente Make-Up in Purmerend. Centraal gelegen in Hoorn zijn wij goed bereikbaar voor onze klanten afkomstig uit Purmerend of de nabije omgeving. Wij helpen je graag met bijvoorbeeld Permanente Eyeliner, de trendy Ombré Powder Brows of de bekende Infralash. Wij zijn verheugd om jou te mogen helpen met Permanente Make-Up Purmerend.

Permanente Eyeliner Hoorn

Ombré Powder Brows

Permanente Eyeliner

3D Hairstrokes

Infralash

 

Infralash

 
voorbeeld zenna beauty schoonheidsalon Hoorn4

Permanente Make-Up bij Zenna Beauty

Zenna Beauty is expert in het aanbrengen van verschillende soorten Permanente Make-Up in Purmerend. Er zijn vele opleidingen en jarenlange ervaring aan vooraf gegaan om de meest populaire vormen van Permanente Make-Up aan te bieden. Wij voorzien onze dankbare klanten behandelingen zoals Ombré Powder Brows, Permanente Eyeliner, 3D Hairstrokes en Infralash aan.

Permanente Make-Up aanbrengen doen we met het PMU apparaat. Met een naald (hygiëne module) worden pigmenten in de lederhuid aangebracht. Zenna Beauty zal eerst een intakegesprek met je hebben voordat we aan de slag gaan. Aan de hand van de pigmenten bepalen we de kleur die bij jou past. Wanneer je je wenkbrauwen laat doen, worden deze eerst voorgetekend. Pas wanneer jij 100% tevreden bent, gaan we de behandeling starten voor Permanente Make-Up Purmerend.

De voordelen van Permanente Make-Up zijn eindeloos. Wat dacht je van iedere ochtend stralend wakker worden? Of geen problemen meer in de sauna of met het sporten? Dit zijn één van de vele voordelen. De Permanente Make-Up is aangebracht door een expert, waardoor het in het algemeen ook beter zit dan wanneer jij zelf dagelijks je Make-Up moet aanbrengen.

De gemiddelde Permanente Make-Up behandeling duurt ongeveer 2 uur. Na een geslaagde behandeling blijft het resultaat zo’n 2 tot 2,5 jaar zitten, hierna kan je kiezen voor een korte opfrisbehandeling. Ook zien we je na de eerste behandeling graag nog eens terug voor een nabehandeling. Na zo’n 6 weken wordt je hiervoor uitgenodigd. Binnen onze standaardtarieven mag je eventueel ook nog een derde keer langskomen wanneer dit nodig is! Zenna Beauty heeft voor jou de juiste nazorginstructies, zodat je bij goede opvolging zo lang mogelijk kan genieten van Permanente Make-Up in Purmerend.

Wij werken zoveel mogelijk volgens de regels van het RIVM. Benieuwd wat ze zijn? Zie hier

 

Permanente make-up bij Kelly laten zetten (wenkbrauwen) en het is super mooi geworden. Kelly is heel vriendelijk en deskundig. Kan haar salon iedereen aanradenVivianne

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

*= Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

*= Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×