06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Permanente Eyeliner

Dé oplossing om dagelijks met mooie, verzorgde ogen voor de dag te komen. Bij Zenna Beauty zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Eyeliner. Geen gedoe meer met oogpotloden maar altijd een perfecte uitstraling voor je ogen!

Een perfecte Permanente Eyeliner!

Bij Zenna Beauty kan je ook terecht voor een perfecte Permanente Eyeliner. Door een Permanente Eyeliner bespaar je veel meer tijd. Iedere ochtend lang voor de spiegel staan is verleden tijd, de oogpotlood is voor je Eyeliner niet meer nodig. Het tekenen van een perfecte Eyeliner hoef jij niet meer te doen. Onze specialisten creëren voor jou de perfecte Eyeliner met Permanente Make-Up.

De Permanente Eyeliner wordt gezet met een PMU apparaat. Wij gebruiken daarvoor een naald (hygiënemodule) waarmee op subtiele wijze pigmenten onderhuids worden aangebracht. De pijn tijdens de behandeling zal daardoor minimaal zijn. Lenzen mag je niet in hebben en wij adviseren ook minimaal 24 uur te wachten voordat je weer lenzen gaat gebruiken.

Permanente Eyeliner gaat erg lang mee! Zo zullen ze gemiddeld pas vervagen tussen de 1,5 en 5 jaar. Uiteraard kan je bij ons terecht om het nadien weer aan te vullen. Een Permanente Eyeliner is ideaal wanneer je tijd en make-up kosten wil besparen, altijd verzorgd voor de dag wil komen en altijd een symmetrische eyeliner wil hebben.

Infralash

Wil je een hele subtiele Permanente Eyeliner of bijvoorbeeld vollere wimpers? Dan adviseren wij Infralash. Bij een Infralash wordt een dun strak lijntje tussen de wimpers aangebracht. Het is een stuk minder heftig in tegenstelling tot een eyeliner. Omdat het tussen de wimpers zal worden aangebracht oogt het veel natuurlijker en zal niemand zien dat je Permanente Make-Up draagt. Het lijkt alsof de aanzet van de wimpers donkerder is, waardoor je wimpers voller lijken.

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×