06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Zenna Beauty

Schoonheidssalon Hoorn

Zenna Beauty is al jaar en dag een begrip in Hoorn en omstreken. Als gerenommeerd schoonheidssalon bedienen wij een dankbare klantengroep op maat met de meest uiteenlopende behandelingen.

Over de schoonheidssalon

Wij waren jaren actief in Amsterdam. Tegenwoordig tref je Zenna Beauty in Hoorn. Vele klanten weten ons te vinden voor wimperbehandelingen, ontharingsbehandelingen, Permanente Make-Up en nog veel meer. Bij Zenna Beauty staat veiligheid en de juiste zorg centraal. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om onze klanten op hun gemak te stellen. Tijdens de behandelingen staan wij open voor een gezellig praatje, maar dat is uiteraard niet verplicht.

Klanten van het eerste uur kennen ons nog van de salon in Amsterdam. Daar opende wij zo’n 6 jaar geleden voor het eerst de deuren. Na enkele jaren zijn wij verhuisd met onze schoonheidssalon naar Hoorn. Inpandig vind je daar ook een andere beautysalon met onder andere nagel- en pedicurebehandelingen, zo is er voor ieder wat wils en is het altijd gezellig druk.

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; bij ons ben je in goede handen om jezelf eens lekker in de watten te laten leggen. Naast een uitgebreid assortiment aan behandelingen beschikken wij ook over de juiste vergunningen, opleidingen en certificaten. Wij houden onze kennis en vaardigheden niet alleen bij door keer op keer te leren van iedere behandeling. Wij streven ook naar constante verbeteringen door onze opleidingen actueel te houden. We zien je graag een keer verschijnen om deze unieke ervaring op te doen bij Zenna Beauty Hoorn.

 

Wij werken zoveel mogelijk volgens de regels van het RIVM. Benieuwd wat ze zijn? Zie hier

 

Permanente Make-Up

Powder Brows, Permanente Eyeliner, 3D Hairstrokes of Infralashes. Bij ons kan je uitgaan van kwaliteit!

IPL Ontharing

Om niet meer te hoeven scheren voorziet Zenna Beauty in IPL behandelingen. Ook inzetbaar bij haargroei op ongewenste plekken.

Lashes

Om je wimpers te laten stralen kan je bij Zenna Beauty terecht voor One-By-One, Russian Volume of Elleebana Lashlift

Wenkbrauwen

Naast het creëren van de perfecte vorm door middel van epileren en waxen, zijn wij ook gespecialiseerd in verven, Browlifts en Henna Brows!

Opleidingen

La Lique Opleidingen
2011 – 2013

MBO 3 opleiding schoonheidsspecialiste

Jolange Opleidingen
2013

Intense Pulsed Light Technology (IPL)

PB Lashes
2013

Wimperextensions One-by-One

PB Lashes
2014

Volume Lashes

PMU Academie – Hulscher
2015 – 2016

Basisopleiding Permanente Make-Up

Elleebana
2018

Lashlift

Jolange Opleidingen
2019

PMU Ombré Powder Brows

Elleebana
2019

Masterclass Lashlift

MP Brows
2020

Masterclass Ombré Powder Brows

Zenna Beauty on Social Media

Zenna Beauty is te vinden op Social Media. Via onze kanalen presenteren wij de resultaten van de behandelingen, delen wij tips en geven wij leuke adviezen. Volg ons snel!

Facebook

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×