06-83492869 info@zenna-beauty.nl

One-By-One

One-By-One wimperextensions in Hoorn laat je zetten door Zenna Beauty. Met jarenlange ervaring brengen wij deze natuurlijk ogende techniek graag bij jou aan. Vanwege deze natuurlijke look zal iedereen denken dat het om je eigen wimpers gaat. De naam zegt het eigenlijk al, wij brengen op elke natuurlijk wimperhaar één nieuw wimperhaartje aan wanneer je kiest voor One-By-One in Hoorn.

One-By-One wimperextensions

Met One-By-One in Hoorn wordt de wimperverlenging gedaan door per wimperhaartje één extension te plakken. Het ziet er hierdoor heel natuurlijk uit en iedereen zal denken dat je volle wimpers van jezelf hebt.  Je zal iedere ochtend wakker worden met perfecte wimpers. Make-up is vaak niet meer nodig, met name je mascara is overbodig. Wimperverf of de wimperkrultang kan je ook links laten liggen. De One-By-One wimperextensions zijn gewichtloos, hierdoor heb je zelf ook niet in de gaten dat je extensions draagt. We bepalen graag samen met jou de curve (krul) wanneer we beginnen met het aanbrengen van One-By-One wimperextensions in Hoorn.

De wimperextensions One-By-One kunnen na 24 uur al tegen traanvocht, water, zon en zee. Na 48 uur kan je met je nieuwe volle wimpers met een gerust hart de sauna bezoeken. We horen vaak dat wimperextensions ideaal zijn voor op vakantie of wanneer je gewoon altijd wakker wil worden met volle wimpers. Uiteraard werken wij veilig en zorgen wij ervoor dat je eigen wimperharen niet beschadigen door One-By-One in Hoorn.

Per wimper een extension
Natuurlijke look
Vol effect

Tarieven

Voor een nieuwe set One-By-One wimperextensions berekenen we een vaste prijs. Voor een refill hanteren we andere prijzen, afhankelijk van de verstreken tijd na je nieuwe set of eerdere refill.

One-By-One

Nieuwe set
€65
Refill
2 weken: €30
3 weken: €37,50
4 weken: €45
5 weken: €55
6+ weken: nieuwe set
Uitleg Refill

Wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de groeicyclus van de eigen wimpers en de verzorging van de klant. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 6 tot 8 weken. Daarom is het raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op vrije haren. (Bij de zesde week wordt er een nieuwe set berekend).

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×