06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Ombré Powder Brows Hoorn

Dé trend van het moment

Ombré Powder Brows in Hoorn worden van dag tot dag populairder. Dit heeft te maken met de natuurlijke look en de subtiele wijze van pigmenteren. Hierdoor creëer je als het ware het effect alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Met dit effect sta jij iedere dag op!

 

 

Ombré Powder Brows bij Zenna Beauty

Bij Ombré Powder Brows in Hoorn wordt de aanzet van de wenkbrauwen een stukje lichter ingeschaduwd, met een verloop naar donkerder in de punten. Dit zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen natuurlijk en zacht ogen met een hele mooie overloop erin.

Door de juiste technieken zal er bij deze Permanente Make Up behandeling op een subtiele manier worden gepigmenteerd. Het lijkt alsof je wenkbrauwen heel mooi zijn opgemaakt met wenkbrauwpoeder. Echter is deze techniek (semi)permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte Powder Brows in Hoorn.

De behandeling & techniek

Met een PMU apparaat worden de techniek voor jouw Powder Brows toegepast. De pigmenten worden met een naald (hygiëne module) in de lederhuid geplaatst. Op deze manier kan Zenna Beauty een mooi zacht poedereffect toepassen. Een behandeling duurt ongeveer 2 uur. In een intakegesprek bespreken wij de wensen, we zullen de wenkbrauwen voortekenen aan de hand van de vorm van het gezicht en we brengen een aantal pigmenten aan om de juiste kleur te kiezen. Ben je tevreden? Dan gaan we starten met de behandeling.

Wij willen jou graag voorzien van kwaliteit. Daarom werken wij met goede, kwalitatieve producten. Dit zorgt ervoor dat je lang profiteert van het resultaat. De behandeling doet geen pijn. Veel van onze klanten geven aan dat harsen of bijvoorbeeld epileren vervelender is dan het zetten van Ombré Powder Brows in Hoorn.

De voordelen

Ombré Powder Brows kent vele voordelen. Wat dacht je van iedere ochtend stralend wakker worden en nooit meer problemen tijdens sporten, zwemmen of de sauna? De behandeling is zeer geschikt bij kale plekjes in de wenkbrauwen of weinig haargroei. Zie hier meer voordelen van Ombré Powder Brows bij Zenna Beauty in Hoorn!

Alle huidtype

Geschikt voor droge, vette en gecombineerde huid. Ook geschikt voor de rijpere huid en bijvoorbeeld bij grove poriën

Geen roodheid & zwelling

Door de verfijnde techniek en de zorgvuldige toepassing zal je weinig tot geen last hebben van roodheid of zwellingen

Gaat lang mee

Ombré Powder Brows gaan bijzonder lang mee. Zo gaat het resultaat vaak tot wel 3x langer mee dan Microblading

Multi toepasbaar

Ombré Powder Brows zijn ook een uitstekende oplossing in het geval van littekentjes in de wenkbrauw of eventuele kale plekken

Niet bijtekenen

Bijtekenen van de wenkbrauwen is verleden tijd. Je wordt altijd wakker met perfect mooie wenkbrauwen

1,5 tot 2 jaar

Wij adviseren na ongeveer 2 jaar een touch-up. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen weer helemaal strak zitten!

Natural look

Door een zachte aanzet met overloop naar donker uiteinde heb je een prachtig natuurlijk poedereffect

Geen beschadigingen

Door uitsluitend gebruik te maken van de allernieuwste apparatuur en goede pigmenten zorgen we voor veiligheid

Nazorg & instructie

Ombré Powder Brows hebben uiteraard ook wat nazorg nodig. Na je behandeling krijg je van ons de juiste instructies mee. Na je eerste behandeling nodigen wij jou na 6 weken uit voor een nabehandeling. Indien noodzakelijk kan je binnen het standaardtarief ook een derde keer langskomen voor een nacontrole. Volg de juiste instructies en zorg ervoor dat jouw Ombré Powder Brows zo lang mogelijk blijven stralen!

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×