06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Infralash

Infralash wordt met de dag populairder. Wij brengen een dun strak lijntje tussen de wimpers aan. Dit kan je zien als een hele subtiele Permanente Eyeliner en zorgen ervoor dat je wimpers voller ogen. Het is een stuk minder heftig dan een eyeliner. Omdat wij infralash aanbrengen tussen de wimpers oogt het veel natuurlijker en zal niemand zien dat jij Permanente Make Up draagt. Omdat de aanzet van je wimpers donkerder zijn, lijken je wimpers een stuk voller. 

Wij werken zoveel mogelijk volgens de regels van het RIVM. Benieuwd wat ze zijn? Zie hier

Infralash Hoorn

Een ervaren schoonheidsspecialiste zal met de juiste apparatuur een dun lijntje aanbrengen tussen de wimpers. Door de jarenlange ervaring weet je dat je in goede handen bent wanneer je Infralash wil laten aanbrengen bij Zenna Beauty. Veel mensen verwarren Infralash wel eens met Permanente Eyeliner. Dit is niet helemaal juist. Infralash is veel dunner en subtieler, waardoor het veel minder heftig lijkt. Daarom is deze techniek heel populair bij dames die graag opgemaakt wakker willen worden, zonder dat men overduidelijk ziet dat je Permanente Make-Up draagt.  

Infralash gaat erg lang mee. Zo zullen ze pas vervagen tussen de 1,5 en 5 jaar. Vanzelfsprekend is dit geen probleem! Wij zien onze klanten graag terug om opnieuw je Permanente Make-Up aan te vullen wanneer nodig. Infralash is een geweldige oplossing wanneer je tijd en kosten voor make-up wil besparen. Waar je ook komt, je al goed verzorgd voor de dag komen. Infralash kan zowel boven als onder, of allebei worden gezet. Graag helpen wij jou met een vrijblijvend en kosteloos advies!

Infralash I €150

Onder of boven

Infralash II €250

Onder en boven

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×