06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Henna Brows

Wil jij ook prachtige wenkbrauwen door middel van Henna Brows in Hoorn? Kies dan voor onze Henna Treatment. Wij epileren je wenkbrauwen en kleuren deze in de juiste kleur. We kleuren niet alleen de wimperhaartjes, maar ook de huid eronder waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. We vertellen je graag meer over Henna Brows in Hoorn.

Henna Brows

Henna Brows in Hoorn heeft vele voordelen. Een Henna Treatment is anders dan gewoon verven. Niet alleen de wenkbrauwhaartjes worden geverfd, maar ook de onderliggende huid. Hierdoor ontstaat er een voller effect en heb je langdurig een ‘ingetekend’ resultaat. Het gemak is groot, omdat je niet op korte termijn weer zelf aan de slag hoeft met een wenkbrauwpotlood of poeder. Je Henna Brows zijn altijd strak en vol.

Naast de mooie uiterlijke effecten, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor Henna Brows. Eventuele kale plekjes zijn niet meer zichtbaar en de ingrediënten van de Henna voeden en verdikken de bestaande wenkbrauwhaartjes. Ook worden je eigen wenkbrauwharen versterkt en en beschermd. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Henna Brows in Hoorn.

De Behandeling

Wij adviseren om van te voren thuis je wenkbrauwen licht te scrubben waardoor de dode huidcellen verwijderd zijn voor een optimale hechting. Samen met jou kiezen we de gewenste kleur. Henna oogt altijd iets donkerder dan normale verf, hier houden we natuurlijk rekening mee. Voordat we de Henna gaan aanbrengen, zullen we eerst je wenkbrauwen ‘shapen’. Dit doen we door te epileren of te waxen. 

Na het ‘shapen’ van je wenkbrauwen, brengen wij de Henna op professionele wijze aan. Dit moet ongeveer 20 minuten intrekken. De eerste dagen zal het effect wat ‘intens’ zijn, maar naar verloop van tijd gaat het heel natuurlijk ogen. Uiteraard kunnen wij ook Henna Brows in Hoorn aanbieden voor blonde dames, wij hebben namelijk ook lichte Henna kleuren.

Nazorg & Resultaat

Het effect op de wenkbrauwhaartjes blijft tot wel 6 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van het aantal haartjes, de nazorg en het type huid. Reinig je Henna Brows in ieder geval niet met reinigingsmiddelen op olie basis, dit zal het effect doen vervagen. Maak de huid ook 24 uur na de behandeling niet nat.

Wanneer je al pigment op de wenkbrauwen hebt door bijvoorbeeld Permanente Make-Up, zal dit eerst in zijn geheel genezen moeten zijn voordat je een Henna Treatment kan nemen bij Zenna Beauty.

Tarieven

Bij een Henna Treatment epileert Zenna Beauty je wenkbrauwen in de gewenste vorm, waarna we zowel de wenkbrauwhaartjes als de huid eronder in de gewenste kleur zullen verven met Henna.

Henna Brows

Henna Treatment
€30

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×