06-83492869 info@zenna-beauty.nl

Elleebana Lashlift

Wil je een mooi resultaat behalen met je eigen wimpers? Kies dan voor de Elleebana Lashlift. Vanaf de wortel liften wij jouw eigen wimperharen tot een sprekendere en wijder ogende blik. We helpen je graag met een Elleebana Lashlift in Hoorn.

Elleebana Lashlift

Bij een Elleebana Lashlift in Hoorn gebruiken wij een speciale manier waardoor ieder wimperhaartje afzondelijk kan worden gelift. Ideaal wanneer je geen wimperextensions kan of wil dragen, maar wel graag een wijdere, sprekendere blik wil hebben. Elleebana Lashlift is zowel toepasbaar voor korte en lange wimpers, ze worden perfect gepositioneerd en het resultaat blijft tot wel 6 weken aanhouden.

Elleebana is een australisch merk dat sinds 2016 ook actief is in Nederland. Zenna Beauty Hoorn is één van de ruim 1650 gecertificeerde specialisten. Wij werken graag met dit kwalitatief hoogwaardig merk. Het is geschikt voor korte, lange en zelfs stijle of overkrulde wimpers. Zijn je wimpers van jezelf niet zo mooi geposisioneerd? Geen probleem! Met een Elleebana Lashlift in Hoorn lossen wij dit ook voor je op.

Lifting van eigen wimpers Voor korte en lange wimpers Wijdere ogen, sprekende blik

Tarieven

Voor de Elleebana Lashlift hebben we twee tarieven. Een tarief zonder verven van de wimpers, maar ook een tarief inclusief verven van de wimpers.

Elleebana Lashlift

Wimperlifting
€35
Wimperlifting incl. verven
€40

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×