06-83492869 info@zenna-beauty.nl

3D Hairstrokes

3D Hairstrokes

Met een speciale techniek geven wij een mooie en natuurlijke look aan de wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes getekend met kleurpigment tussen de bestaande haartjes. Dit zorgt voor mooie, natuurlijke kleur en vorm!

3D Hairstrokes bij Zenna Beauty

Met een PMU apparaat zetten wij 3D Hairstrokes. Met een hygiëne module, ook bekend als klein naaldje, plaatsen wij de pigmenten in de lederhuid. Dit wordt dusdanig gedaan dat het lijkt alsof er als het ware haartjes worden getekend in de huid met dezelfde kleurpigment als de bestaande haartjes. Uiteraard plaatsen wij ze in de juiste haargroei richting, hierdoor krijgt het een vol en natuurlijk effect. Dit is een ander effect dan bij Ombré Powder Brows, waar het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn behandeld met wenkbrauwpoeder.

De techniek van 3D Hairstrokes is (semi)permanent. Het resultaat blijft lang en zorgt ervoor dat jij nog nauwelijks aandacht hoeft te besteden aan de wenkbrauwen. Na zo’n anderhalf jaar kan je na een opfrisbehandeling wederom enorm lang met je wenkbrauwen toe.

De voordelen van 3D Hairstrokes zijn ongekend. Je wordt iedere ochtend stralend wakker en je hebt geen problemen meer met je make-up tijdens het sporten, zwemmen of in de sauna. Wij helpen veel klanten met 3D Hairstrokes bij kale plekjes of bijvoorbeeld bij weinig haargroei. Je krijgt van ons de juiste nazorginstructies en na je behandeling volgt er na 6 weken een nabehandeling. Bij Zenna Beauty ben je in goede handen voor 3D Hairstrokes in Amsterdam.

Wij begrijpen dat de keuze voor Permanente Make Up belangrijk voor je kan zijn. Twijfel je over de juiste behandeling of wil je meer informatie over 3D Hairstrokes? Wij staan je graag kosteloos en vrijblijvend te woord om gepast advies te geven. Zenna Beauty is gediplomeerd en gespecialiseerd in het zetten van 3D Hairstrokes in Amsterdam. 

 

Erg tevreden met mijn Hairstrokes. Kelly bracht mij erg op m’n gemak. Ik vond de behandeling vrijwel pijnloos.
– Margot van Galen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Ontvang 10% korting!

Je krijgt de actiecode per e-mail*

* Alleen geldig voor Permanente Make-Up of IPL-behandelingen

Stuur een bericht

×